Slips – dag 162/365

Jobbslips
Fujifilm X-E1, 35mm, ISO 800, 1/60 sek vid f/4,0

Ja, ni vet läget såhär många dagar in i utmaningen. Tidig morgon. Lång dag. Trött. Sliten. Okreativ. Då blir det en bild på en ihoprullad slips. Sådär ja, cirkulera!

Men annars så ja, jag har slips i jobbet, helt frivilligt dessutom. I den uniformsvarianten jag bär så är faktiskt slipsen helt frivillig och många väljer att inte använda den, även jag en period. Numera kör jag närmast uteslutande med det dock, förutom när det blir för varmt ute. Mest för att jag tycker det blir snyggt, för att den passar till uniformen. Men det är jag det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.