Positivitet – dag 179/365

Positivitet
Apple iPhone 5, 4,12mm, ISO 50, 1/238 sek vid f/2,4

Jag skäms. På den 179onde dagen så har jag alltså helt missat att klämma av en bild med någon av mina tre mer eller mindre ordentliga kameror. Istället tvingas jag alltså hålla till godo med en repris från Instagram, som åtminstone är tagen under dagen, men med en simpel iPhone 5 som kamera.  Illa! Mycket illa!

2 svar

  1. Tycker att det är helt okey med en bild från Insta, tagen med mobil! 🙂

    1. Tur det! Insåg ju när klockan var alltför sent mitt misstag och var först orolig att jag inte hade någon bild alls att visa från dagen, tills jag insåg min räddningslina sådär! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.