Byggarbetsplats – dag 178/365

Byggarbetsplats
Canon EOS 6D, 50mm, ISO 400, 1/125 sek vid f/8,0

Jag kan gott erkänna att det inte alls är fel att sitta och ha det lugnt och skönt samtidigt som man beskådar andra som jobbar. Därmed klagar jag inte direkt över utsikten från balkongen just nu, där ett helt nytt bostadsområde håller på att växa fram för fullt. Detta har väl delvis synts i tidigare bilder på bloggen här, men nu börjar det hända saker ordentligt. Ett nytt 7-våningshus växer fram och rivningen av en hel rad av fula gamla lagerbyggnader pågår för fullt. Skall bli ruskigt intressant att följa det här framöver, se hur stadsdelen förändras!

Och ja, detta är tveklöst vad vi kallar för en nödlösning sett till dagens bild…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.