Flaggdag – dag 157/365

Flaggdag
Canon EOS 6D, 70mm, ISO 200, 1/1000 sek vid f/8,0

Alltid tacksamt med soligt och fint väder på vår nationaldag, gör det lite extra gôtt sådär. Man blir faktiskt en smula glad av att se alla flaggor som vajar i vinden, som här, under min promenad från Romstad på västra änden av Karlstad och hemåt tidigare idag. För jag firade tydligen nationaldagen bäst genom att sälja min BMW. Det tog inte ens 24 timmar från att annonsen hamnade på nätet innan den blev såld. Tror minsann det var nytt rekord.

Så, plötsligt är man billös igen och alltjämt funderandes på hur framtidens självpåtagna bilbehov skall te sig. Ett alternativ struket, flera finns kvar…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.