Stillsamt – dag 119/365

Stillsam start
Fujifilm X-E1, 35mm, ISO 800, 1/6 sek vid f/5,6

Ibland så är det så skönt, så avslappnande och så ruskigt välbehövligt att bara ta sig en ordentligt lugn och stillsam morgon, sitta med kaffekoppen framför datorn och slösurfa runt, utan några direkta måsten eller krav. Bara ta sig en stund för sig själv, i all lugn och ro.

Just en sådan morgon har jag unnat mig själv här, låtit kropp och skalle vakna i lugn och ro, käkat frukost här alldeles nyss och sitter nu med min kaffekopp och kollar runt på YouTube en sväng eller tre, bara tar det så lugnt att man närmast kan fråga sig om man ens en gång är vaken alls. En perfekt uppladdning för arbetspasset som väntar, en ren upprepning av gårdagens tur & retur till Stockholm.

Inget spännande, inget färggrannt, ingen skönhet, bara stillsamt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.