Skuggor – dag 120/365

Skuggor på balkongen
Fujifilm X-E1, 35mm, ISO 200, 1/1000 sek vid f/5,6

Lite lagom bekväm och tar en bild på balkongen idag, mest för att jag gillar hur skuggorna faller över min lilla växt där ute. Kan knappast kalla bilden för särskilt inspirerande eller vacker, men ibland så får det bli så helt enkelt.

Dagen i övrigt har varit tämligen händelselös och så är tanken att det skall förbli med. Då jag inte direkt uppskattar att umgås bland folk som mer eller mindre super skallen av sig, så planerar jag nämligen att spendera min Valborg inomhus i hemmets trygga förvar. Blir det fyrverkerier så lär de synas från min balkong ändå och känner jag för eld, så finns det alltid ljus att tända.

Säger som en bekant gjorde på Facebook, #bitteroldman…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.