Otrohet – dag 107/365

Kaffe
Fujifilm X-E1, 35mm, ISO 800, 1/60 sek vid f/4,0

Bor man i Karlstad och då allra helst som jag, med Löfbergsskrapan inom synhåll, så är det egentligen inte så värst mycket att diskutera vad för slags kaffe man dricker. Det bör liksom vara en lila förpackning, så är det bara. Och så har det även varit, länge. Mycket länge. Undantagen har nog allt varit så få att de knappt går att räkna ens en gång. Tills idag.

För idag bestämde jag mig allt för att vara en smula rebellisk och prova något annat än jag vanligen köper. Idag fick det bli ett helt annat märke, utan ens så mycket som ett spår av lila på förpackningen!

Egentligen vet jag inte ens varför det blev så idag. Plötsligt blev jag bara sugen på att prova något nytt, något annorlunda, något varierande. Som det kan bli ibland. Jag är, för en stund, en smula otrogen mot min stad och mitt märke. Jag utforskar världen en pytteliten smula.

Jag är nog snart tillbaka.

Och nej, nivån av seriositet i det här inlägget är inte den högsta, nej.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.