Grått – dag 96/365

Grådis vid kajen
Canon EOS 6D, 135mm, ISO 800, 1/400 sek vid f/6,3

Måttligt inspirerande fotoväder idag skulle jag säga, grådis och med duggregnet hängandes i luften. Men, eftersom jag under en promenad i ösregn på New York-resan kunde konstatera att kameraväskan min är förvånandsvärt fukttålig så såg jag dagens dis inte som något större hinder. Istället gav jag mig ut för att se om det gick att hitta något intressant bland allt det gråa.

Kort sagt gick det väl sådär. Jag vet inte om det är för att min inspiration för tillfället inte är på topp eller om Karlstad idag helt enkelt inte hade så värst mycket att erbjuda? Lite läckert blev det ändock nere vid Lambergskajen, där gamla båtar ligger i väntan på bättre tider. Det är något smått mystiskt över en helt stilla kaj i gråvädret ändå, något fascinerande, något lockande men ändock närmast skrämmande. Tror allt det får bli fler besök där nere vid tillfälle..!

Ett svar

  1. hampus60

    Häftigt att se bilden separat. Skärpan ligger så fint på fartygsstäven till höger.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.