Viloläge – dag 78/365

Viloläge
Fujifilm X-E1, 35mm, ISO 800, 1/60 sek vid f/2

Har man långrast i Göteborg så hinner man med en hel del, exempelvis käka lunchbuffé i godan ro, ta sig en ordentlig promenad för att kompensera för nyligen nämnda buffé och inte att förakta, inta ryggläge på sängen i hotellrummet som står till bjuds. Väl där kan man med fördel slå igång TVn för att få en god påminnelse om varför man inte har just TV hemma.

Personligen har jag inte haft en enda kanal sedan maj i förra året och har hittills inte saknat det ens minsta lilla. Den lilla dos TV man behöver kan man få vid exempelvis tillfällen som de ovan nämnda, det räcker mer än väl.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.