Mångalen – dag 67/365

Mångalen
Canon EOS 6D, 60mm, ISO 100, 30 sek vid f/8,0

Dagens bild är egentligen mer nattens bild, då den togs för lite drygt 21 timmar sedan. Men, eftersom jag redan då borde ha legat fast planterad i sängen inför natten, så lyckades jag åtminstone hålla mig från att redigera något där och då. Istället fick det bli nu, efter frukost, jobb, middag och lite soffslöande. Men vem kunde låta bli att dra på sig en tjocktröja och ge sig ut på balkongen för att dokumentera klar himmel och månskenet? Det var ju inte direkt igår man såg annat än grå himmel alls liksom!

Ett svar

  1. hampus60

    Har stativet försvunnit i flytten? Bra tänkt i alla fall. Bra film du använder! Snyggt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.