Diskussionsdag – dag 85/365

Teknik och kaffe
Fujifilm X-E1, 35mm, ISO 800, 1/60 sek vid f/5,6

Den här dagen har bjudit på arbete i ett för mig inte så vanligt format, nämligen inomhus i en konferenslokal tillsammans med ett antal övriga så kallade ”superusers” utav surfplatta och smartlurar inom firman. Vi har helt enkelt haft en chans att under ordnade former kunnat träffas och diskutera saker som rör de tekniska hjälpmedel som under de senare åren har vuxit fram till stöd för lokförarna och hur man kan nyttja detta på bra sätt och vis. Intressant som sådant men knappast inspirerande fotomiljö direkt.

I morgon vankas det istället ”ledig” dag och då mer specifikt, tvättdag. Fast det blir först på eftermiddagen då. Först så, ja, vet jag ärligt talat inte riktigt vad jag ska göra? Om vädret är lovande kanske en promenad med kameran kanske kan vara något..?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.