Bilporr – dag 69/365

BMW 435i Coupé (F32)
Canon EOS 6D, 105mm, ISO 100, 1/200 sek vid f/10

Dagens bild blir inte mindre än tre bilder, tre bilder på två olika men tillika underbara bilar. Idag vankades det faktiskt lite provkörning av leksaker signerat BMW, nämligen nya 4-serien i form av bilen ovan, en BMW 435i Coupé och därefter än mer leksak i form av 2-serien i formen 235i Coupé. Båda bilarna bjuder på över 300 hk och är närmast löjligt läckra att se på.

BMW 235i Coupé (F22)
Canon EOS 6D, 73mm, ISO 100, 1/640 sek vid f/5,6

Vad ska man säga om körupplevelsen? Tja, vad kan man säga om det hela? Allra helst om 235i som med sin motorstyrka och ljud fick två ”vuxna” män att fnittra likt småflickor. Det här är bilar som på intet sätt och vis är lämpliga för ekonomin, alls! För blir man inte ruinerad av att köpa dem, äga dem, förse dem med däck och bränsle, så då kan man gott räkna med att körkortet förr eller senare får vingar. Dra åt hela helvete så roligt man kan ha med dessa, där då 235i tveklöst vinner på allt utom det praktiska, där möjligen 435i kan kamma hem någon futtig poäng mer.

BMW 235i Coupé (F22)
Canon EOS 6D, 35mm, ISO 640, 1/80 sek vid f/6,3

Det var inte alltför frivilligt som vi lämnade tillbaka dessa ruskiga leksaker åter till Autowåx, det var en alltför kort tid tillsammans för att man skall vara helt nöjd! Kan mer än väl tänka mig leka med framförallt BMW 235i över en helg, eller en vecka, eller några år rent av. Fast det förutsätter ju att man rånar minst en bank först då. Eller två.

Sen ska man faktiskt inte döma oss för att vi fnittrar förrens man själv kört en leksak likt dessa…

2 svar

 1. Alexander Tarler

  Hejsan! Jag heter Alexander och funderar på att bli lokförare! Kanske inte rätt ställe att skriva i kommentarerna, finns det någon chans att du kan slänga ett mail till mig och att jag kan ställa en del frågor ang. yrket?

  Mvh,

  Alexander

  PS: Intressant blogg!

  1. Hej, jag mailar dig och passade även på att ta bort mailen från bloggen här, så du slipper få den upplockad av spam-robotar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.