Fettorsdag – dag 37/365

Semlor och son
Fujifilm X-E1, 35mm, ISO 2000, 1/125 sek vid f/2,8

Vid det här laget har man väl i stort sett kunnat köpa semlor i butik i sådär två månader eller så, samtidigt som den ”rätta” fettisdagen egentligen inte infaller förrens den 4 mars i år, d.v.s. nästan en månad från nu. Personligen tycker jag semlor är mer än okej så fort man kommer in i februari månad, vilket vi ju nu klarat av med nära nog en veckas marginal. Därmed var det då alltså dags för premiärsemlan 2014, den första men långt ifrån den sista för i år! Om inte annat så är min elev skyldig mig två semlor såhär långt efter veckans körning!

Sonen i bakgrunden tyckte dock att hela proceduren med fotografering och te som skulle dra till sig tog alldeles för lång tid och beklagade sig så försiktigt så, utan att för den delen ens försöka sno åt sig något i förtid. Till slut slukade han inte ens hela, utan en del finns rent av kvar till efterrätt efter middagen sedan!

4 svar

  1. Jag åt semlor i Fredags:D

    1. Semlor är aldrig fel! 🙂

  2. Semlor är ju verkligen hur gott som helst!
    Fin bild med 🙂

    1. Tack! Och jag instämmer till fullo! Mer semlor skall det bli! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.