Dagen som försvann – dag 38/365

Frukostmacka
Fujifilm X-E1, 35mm, ISO 3200, 1/250 sek vid f/4

Jag hade en storslagen plan (?) om att faktiskt göra något nyttigt av den här lediga dagen, som inleddes med att lämna sonen på dagis vid 9-tiden. Men sen när jag kom hem gjorde jag nog ett av de större misstagen på länge, jag köpte Civilization V via App Store. Sedan tog dagen slut illa kvickt och nu sitter jag plötsligt här vid 22-tiden och stressbloggar efter att kvickt nog ha slängt ihop mackan ovanför till frukost i morgon. Kvar finns dessutom den där ordentliga duschen jag skulle ta i god tid under dagen.

Är huvudet dumt får hela jag lida…

Ett svar

  1. Svar: Tack så mycket 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.