Vilka bönor! – dag 14/365

Kaffebönor
Fujifilm X-E1, 35mm, ISO 1250, 1/60 sek vid f/3,2

Det kan komma som en chock, men jag har faktiskt inte druckit en endaste kopp kaffe sedan förra lördagen vid det här laget. Detta på grund av vissa återkommande besvär med orolig mage som jag på alla sätt vill undvika. Nu är denna avhållsamhet från kaffe inte tänkt att fortsätta i all evighet, bara torterande länge.

Kaffebönorna i fråga inköptes för en mindre evighet sedan faktiskt, med en tanke om att göra något utav det hela. Men eftersom jag inte har någon egen kaffekvarn så har de aldrig avnjutits som dryck, utan mest legat i sin påse och väntat på bättre nytta.

Idag kom de åtminstone till nytta för lite fotografering, vilket är ett litet steg på vägen om inte annat! Tanken annars just nu är väl att kunna nyttja dem tillsammans med ljus för att göra något trevligt, men jag vet bara inte exakt vad än…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.