Tar det aldrig slut!? – dag 30/365

Ständigt snöande
Fujifilm X-E1, 35mm, ISO 400, 1/500 sek vid f/1,4

Man kan ju gott undra, tar det aldrig slut detta eländiga snöande!? Vi hade väl mer än nog med snö redan när det var barmark enligt min åsikt, sedan dess har det endast gått utförs i rask takt. Nu faller det alltjämt än mer och fyller på det redan existerande lagret med vitt elände, och så har det gjort sedan igår kväll utan större uppehåll.

Idag har det dessutom ställt till sitt lilla elände på jobbet också, då växelkvasten fick komma fram i metropolen Ånimskog efter tågmötet som skedde där. Växeltungorna ville inte riktigt röra sig så som de skulle utan lite handpåläggning från mig och min elev. Men det var väl kanske hög tid att premiärköra med kvasten där, för jag har ju faktiskt trots allt klarat mig undan den i över 6 år nu.

På önskelistan just nu står sådär 25 grader varmt och sol. Vem fixar det åt mig..?

4 svar

  1. Ser att du fotograferar med en Fujifilm X-E1. Har själv sneglat lite åt fuji och för någon dag sedan så lanserade dem deras nya modell, e-t1. Vad tycker du om den? Själv hoppas jag på att vi får se en uppföljare till x-pro1.

    1. Jag njuter av att använda min X-E1! Ingen annan kamera har gett mig så pass mycket skaparglädje som den gör på daglig basis. Sen är den dessutom grymt snygg och levererar sjukt bra bildkvalité med för den delen!

  2. Ge lite till oss, det är en bedrövlig vinter så här långt och är det något jag behöver just nu så är det mer snö så jag blir övertygad om att det är bra skit. Just nu är jag mest besviken och suktar också efter en förlängd semester på andra sidan Atlanten.

    1. Ni kan få all snö ni vill där uppe i norr! Bara jag slipper eländet vet du! 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.