Latmat – dag 9/365

Latmat
Fujifilm X-E1, 35mm, ISO 1600, 1/125 sek vid f/4

Även om jag för det mesta gillar att laga mat så är det ju inte alltid så att man har lust att stå vid spisen i timmar. Ibland, som när sonen är här för natten, så kan det faktiskt vara ruskigt skönt att bara steka upp lite klassisk svensk falukorv och vispa ihop lite pulvermos på det!

Sen behöver man ju kanske inte göra pulvermoset bara rakt av, med lite muskot, en stadig klick smör och lite gräslök så kan man komma långt ifrån den vanliga smaken. Gör man istället som mig och tar mycket utav ovanstående kan det rakt av bli gôtt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.