Dagen efter dopparedan

Så, äntligen är julen över, eller åtminstone nästan då. Nu återstår ju mest den där mellandagsrean som kan få folk att bete sig på de mest märkliga vis. Själv gör jag som jag bäst brukar på julen, d.v.s. jobbar!

Gårdagen bjöd på ett enkelt litet varv på Göteborg, idag vankas en kortis till Stockholm följt av Göteborg igen på det i morgon. Som vanligt så gick turen på julafton alldeles utmärkt med lagom mycket folk, lagom få andra tåg och inga störningar på min linje, sådär som jag gillar det hela.

Årets dos julmat har redan klarats av i två omgångar, julbord med facket samt jullunch med jobbet. Därför var det närmaste juliga som nåddes igår en flaska julmust som intogs med en god köttbit. Möjligen att jag kan stå till svars för två pepparkakor under gårdagen med då, om man nu måste hårddra det hela!

Nu har vi mindre än en vecka kvar på det här året, som på alla sätt och vis varit ett omtumlande år. Det går inte att förneka att jag börjar längta väldigt mycket efter att få lägga 2013 bakom mig och se fram emot ett nytt år, trots att det året medför min 30-årsdag!

Tanken är att försöka sammanfatta det gågna året i någon form av blogginlägg innan nyår, men vi får väl se hur väl det lyckas.

Men, om inte annat kan jag alltid kosta på mig att önska er alla en god jul, en god fortsättning och framförallt, ett riktigt gott nytt år!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.