Vadå mjukstart?

Så var det då åter söndag kväll och första arbetsveckan efter semestern är avklarad, komplett med tillhörande lediga helg som mestadels spenderats nerbäddad med feber och rethosta.

Visserligen hade jag väl kanske inte väntat mig en alltför lugn och fin start på jobbandet igen, med tanke på de efterdyningar utav förra veckans urspårning vid Stockholm Södra station som alltjämt störde tågtrafiken långt in i den här veckan.

Men att veckan skulle innehålla såväl förseningar, akuta sjukdomsfall ombord komplett med ambulans och allt, turändringar, taxiresor och en hel del mer, det hade jag nog inte riktigt räknat med.

Förhoppningen är att nästa vecka skall bli en smula mildare, även fast det vankas lååååååång överliggning som inledning. Bara det inte blir värre så är jag faktiskt ganska nöjd ändå.

Till slutet av veckan kör vi igång med rollen som körlärare med dessutom, efter att ha fått bli en smula varm i kläderna på egen hand först. Skall bli riktigt roligt att komma igång med den biten igen, även om jag var en smula slutkörd på det hela under sommaren!

Vi får se om det kan bli något bättre bloggtempo i nästa vecka eller om det fortsätter på samma låga nivå, beror väl på vad som händer och sker samt hur mycket tid som finns till det…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.