Ryktet går…

Märkligt nog, så är det ett årligt förekommande rykte om att jag råkar ha födelsedag just den här dagen i februari, den 21 utav normalt 28, ibland 29 dagar som har äran att räknas till månaden.

Det kan hända att det finns viss form av sanning i detta rykte som påbörjades en dag där för alltför många år sedan, troligtvis utav mina föräldrar i samband med att jag föddes. Exakt hur många år sedan det hände tycker jag inte vi skall gå in på alls faktiskt, vi kan väl alla nöja oss med att jag fyller 25 år, igen..?

Vi behöver väl inte alls lägga någon som helst vikt vid att den här födelsedagen är och var den sista som markerade en ålder på 20-något..? Att jag nästa år måste ställa om till något så fruktansvärt och hemskt att det inte ens går att skriva det rakt ut?

Låt oss nu alla glömma den biten, gärna för rätt lång tid framöver! För så gammal är jag väl inte, eller!? Åtminstone tänker jag vägra inse det för många år till framöver!

P.S.
Det största och varmaste av tack till alla er som gratulerat på Facebook, via Twitter, telefon, sms och mail under dagen, det är något jag uppskattar trots att vissa av er envisats med att påtala min kommande ålder! Låt oss nu envist ignorera det, okej!?

Ett svar

  1. Jag fyllde ju den där stora åldern för snart ett halvår sedan och jag kan konstatera att skillnaden inte är speciellt stor. Det märks väl mest när jag fyller i formulär och jag nu har fått börja kryssa i nästa åldersintervall istället.
    Men det jag lärt mig nu när jag har varit på några föreläsningar på miun är att jag faktiskt inte är 20 längre. Och tack gode gud för det! Det är nämligen så att de flesta som går den kursen verkar ligga runt den åldern och även om jag känner mig ung, så är jag glad över att jag ändå inte är så ung som dem. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.