Vegetarisk snabbmat

Var lat ikväll, trots en relativt kort dag så orkade jag inte bemöda mig med att laga mat alls, fick bli hemkörd vegetarisk rulle.. Och vad är då det, jao, något otroligt gott, helt enkelt en kebabrulle utan kebab! Jag gjorde min ännu lite mer skoj genom att beställa den med fetaost och vitlökssås, supersmarrigt!
Dessutom har vi upptäckt något otroligt farligt, nämligen OnlinePizza.se, inte alls bra. Det är numer alldeles för enkelt att beställa hem mat via internet, utan att ens behöva lämna soffan, eller anstränga sig för att lyfta telefonen! Underbart I say..!

Nåja, dagen i övrigt har väl varit rätt seg, för att inte säga otroligt seg..! Kom på imorse att jag behövde ett glasögonrecept tills min läkarundersökning imorn, yikes! Blev till att leta rätt på första (eller 14e) bästa numret till en lokal optiker och beställa tid för synundersökning, trevlig nog gick det att ordna med kort varsel och strax efter 11 satt jag i stolen och jämförde styrkor och undersökte färgseende.. Gick bra, kostade 250 kr och sen var det hela klart, skönt, det avklarat, allt som är ifyllt bör vara det. Bara att hoppas att jag fått rätt adress till firman också… Passade på att få mig lite thaimat sen också, bara för att..!

Nåja, slut på fantasi nu, najt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.