Free Me!

Jaomen, efter en hel del om och men lyckades jag idag slutligen installera betaversionen utav Ubuntu 7.10, och inte nog med det, jag har dessutom fått igång de klart gosiga skrivbordseffekterna som medföljer, yippie! Detta är lite som en häftigare version av Windows Vista, och därmed är Joakim nu en mycket lycklig pojk som sitter framför datorn med glänsande ögon!

I övriga nyheter kan nämnas att läkarundersökningen i torsdags gick väl, bra blodsockervärden, bra blodtryck och med korrigering god syn! Utmärkt!

Helgen har spenderats i lugn och skön takt, igår roade vi oss med att spendera en himlans med massor av pengar, jag beställde nya glasögon, något som inte inträffat på sisådär 7-8 år eller sådär. Najs, en veckas väntetid och sisådär 1400 kr fattigare blir resultatet! Bild väntar..

Vi besökte även IKEA och som alltid är det något ytterst farligt, resultatet blev ett badrumsskåp och lite annat smått och gott! Nu ska det dock sägas att inget av det vi köpte igår var onödigt som så, allt har vi faktiskt behov av!

Nåja, slut på ord nu, adioso!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.