Någon slags sammanfattning

Det är väl närmast lag på att i något format sammanfatta det gångna året? På Instagram översvämmas man utav folks topp nio bilder mest hela tiden, till den nivån att det idag knappt varit lönt att öppna appen alls.

Frågan är dock hur jag egentligen tänkt sammanfatta året på bloggen när året som gått varit milt sagt snålt när det kommer till just bloggande?

Trots att jag varit hemma merparten utav året så får nog ändå det här året räknas till ett av de absolut minst produktiva när det kommer till just bloggande totalt sett.

En hel del tid har snarare gått åt till den där YouTube-kanalen som jag envisas med att köra, Teknik med Ewenson.

Överlag har det ändå varit ett mycket bra år, mest för att jag ägnat merparten utav det åt att vara hemma som föräldraledig, Junis slav så att säga. Tveklöst något utav det bästa jag någonsin gjort även om det inte direkt är en sysselsättning man blir rik utav!

Längtansfull Juni
Längtansfull Juni

Något utav det tveklöst roligaste jag gjort i år, utöver familjeaktiviteter, är ändå inspelningen utav chiliprovningen som Till den det berör-podden utsatte sig för i somras! Konsten att dubbelvikt skratta sig fördärvad utan att det skall höras igenom på video är inte att förakta…!

Har du inte redan sett filmen så rekommenderar jag dig varmt att göra det, det är 1,5 timme mycket väl spenderad tid!

Just den lilla roadtrippen till Skene var väl dessutom en av årets längre resor. Det har inte direkt varit ett år utav globetrotting så att säga. Utöver den är det mest vår semesterresa medelst färja till Helsingfors som står för resande i år.

Utsikt från Silja Line
Utsikt från Silja Line mot Helsingfors

Nu var Helsingfors som så rätt awesome och resan gick inte av för hackor heller, även om vi inte gick vinnande ur kvällsbuffén på båten då. Helsingfors är en klockren destination som glutenintolerant i varje fall, den saken är väldigt säker!

Tiden som föräldraledig har även till stor del spenderats med att noga överväga vad jag vill bli när jag blir stor men tyvärr har jag inte lyckats komma närmre något svar på den frågan än för ett år sedan. Den inre önskan om att hitta någon bättre sysselsättning än järnvägen finns dock kvar alltjämt, mest för tiderna och bortavarons skull.

Om bara några timmar väntar 2019 och så småningom, när man lärt sig skriva rätt år så ska det bli intressant att se vad det året har att erbjuda på alla plan.

Jag är djupt skeptisk till att det kommer bli mer bloggande, snarare riskerar detta något snåla tempo hålla i sig även framöver, men det är okej för mig. Domänen används ju trots allt till mer saker än bara bloggen!

Hoppas ni alla som läser detta, merparten i efterhand säkerligen, får en riktigt fin kväll, ett riktigt gott nytt år och att 2019 bjuder på bra saker för er och era nära och kära!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.