Tråkiga inköp

Obs! Inlägget innehåller affiliatelänk.

Finns det någonting som är tråkigare att köpa än mer lagringsutrymme? En produkt som är i ungefär samma kategori som nya däck till bilen. Ett nödvändigt ont som inte på något vis är upphetsande alls, men som ändå är ett måste förr eller senare.

WD Elements Portable 2TB

För min del har jag våndats över detta nödvändiga ontet i någon månad nu. En ny extern hårddisk för att kunna bära med mig hela videoprojektet kring Lokförare Ewenson var jag än går, för att kunna göra hjälplig videoredigering på min MacBook Air när jag befinner mig utanför hemmet.

Till slut blev det en WD Elements Portable 2TB även om jag egentligen hade tänkt mig att köpa en mer stöttålig enhet, men när priset för 1 TB stöttåligt var (typ) samma som 2 TB vanlig extern disk, så blev jag snål (dumsnål?) och köpte den större.

Bra köp? Det återstår att se…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.