Nostalgivarningen!

I samband med förestående flytt sker det en mer än välbehövlig rensning av gamla lådor som parkerat på förrådet i fler år än jag helst erkänner. Bland dessa lådor gör man dock ett och annat litet fynd, som detta!

Command & Conquer
Command & Conquer – The First Decade

Hur mycket nostalgi är inte det här!?

Det första utav dessa spel jag verkligen kom i kontakt med var Red Alert. Så oändligt många timmar som spenderats framför det spelet i ungdomens dagar. Ni vet, på den tiden *innan* det blev populärt att spela?

Man blir inte så lite nostalgisk utav att se på gameplay-videor från denna svunna tid. Hur väl minns man inte de fantastiska ljudeffekterna och den imponerande grafiken?!

Tror bestämt denna DVD-samling får överleva rensningen. Har inte ens hjärta och själ nog att ge bort den. Snarare känner jag mig lockad av att få nytta utav Windows 10-installationen och göra ett försök att få dessa att fungera på den…

Fortsättning följer?

4 svar

  1. Markus

    Minns hur häftigt man tyckte det var med fullskärmsvideo på datorn. Men det behövs varken Windows eller DVD-skivor för att kunna avnjuta lite Red Alert. 🙂

    https://www.openra.net/

    1. Åh! Lycka! Stort tack! 😀

  2. Ah, det gör nästan lite ont att slänga såna saker. Har själv hittat massa gamla FIFA-spel i flyttarna jag gjort och senast det begav sig, för knappt fyra år sedan, hittade jag Windows 3.1-disketter i en kartong. Men de åkte faktiskt…

    1. Ibland ifrågasätter man verkligen varför man sparar vissa saker. I vilken värld är sådana saker ”bra att ha” liksom?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.