Det var allt på tiden! Eller?

Utbudet av hörlurar anpassade till dessa nya tider av utkastade hörlursuttag har ju varit lite snålt. Allra helst om vi skall diskutera tillverkare med en mer tydlig audiofilisk inriktning. Tills nu då. Om jag inte missat något. Vilket är sannolikt.

Hur som helst. CES-mässan levererade denna produkt från AKG vilket är en tillverkare som diskuterats här på bloggen tidigare. AKG N20LT heter de i varje fall, kopplas till iPhonen via Lightning och även om det känns ytterst ogenomtänkt och kortsiktigt, så blir jag lockad av dessa.

Pressbild AKG N20LT
Pressbild AKG N20LT

De stora frågorna just nu är dock när (om?) kommer de till Sverige, vad kostar de och framförallt, kommer det vara värt det?

Trådlöst är onekligen mer smidigt i teorin men samtidigt skall inte ett par schyssta, trådade in-earlurar föraktas heller. De vinner ju definitivt storleksmässigt om inte annat.

Den stora nackdelen med dessa är väl dock att de inte går att koppla in i vilken annan enhet som helst, utöver i-prylarna. Nackdelen i att i-prylarna inte följer en standard likt USB-C som även den stödjer digitalt ljud.

Men det är väl klart. Allt går att lösa med en dongel?

4 svar

  1. Dongel är det nya svarta. Sa ingen. Någonsin.

    1. Typ så. Någon behöver göra trådlösa in-earlurar med grym batteritid och vettigt pris. Gärna nyss!

  2. Daniel Hellman

    Varför inte köpa hörlurar med bluetooth direkt? Oerhört skönt att slippa sladdar!

    1. Det är främst bristande utbud jag stör mig på. Det samt icke beprövade märken för mig som är lite utav en ljudnörd ibland. Sladdat låter oftast bäst.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.