Mustigt värre

Äntligen är julen och dess sockerhöga stunder över. Efter tre dagar utav fullständigt frosseri likt inget annat. Åtminstone jämfört med resterande delar utav det här året då d.v.s.

Bland allt sötsliskigt har vi dock hittat oss en riktig favorit, en julmust som fångat våra smaklökar och inte släppt taget om de än. Nygårda ekologiska julmust med sin gröna flaska!

Nygårda Ekologisk Julmust

En inte helt traditionell julmust smakmässigt, en julmust som troligen gör sig bättre ensam än till maten. Med friska toner utav äpple så blir den inte fullt lika sötsliskig som många andra och det kanske är tack vare just detta som vi slukat denna i större utsträckning än någon annan den gångna helgen?

Utöver denna har vi även lyckats plöja oss igenom Apotekarnes årgångsmust med smak av saffran och även gett Zeunerts en ny chans. Utan att bli värst imponerad då. Plus diverse andra mer eller mindre kända märken då.

Kort sagt så har vi klarat av mer sockerintag under tre dagar än vad vi haft totalt under året i övrigt, men det är väl så det blir runt julen? Från och med idag så är det dock nog och det blir åter en ordentlig sockerdetox som gäller på det här. Åter till vårt mer återhållsamma liv och det känns mer än bra!

Någon annan utav mina läsare som tagit sig an denna gröna skapelse? Instämmer ni i hyllningen eller är ni utav annan mening? Ta er gärna tiden att kommentera i fältet nedan!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.