Den grå helgen

Tredje advent och nära nog så pass mörkt som det bara blir, även fast det i teorin skall vara dagsljus ute. En helg med gråväder och där mängden aktiviteter varit nära nog noll.

Kaspian har mest ägnat tid åt teknik i någon form, mestadels spelande på sin platta, och vi så kallade vuxna har väl inte varit mycket bättre vi heller. Älskade hustrun har åtminstone varit ambitiös nog att baka fler glutenfria busselullar till helgens fika. Även en genomräkning utav sonens spargris har genomförts då. Sonen som har bättre sparsinne än sin far, även fast han inte vet vad han sparar till.

Bakstuga

Pengaräknande barn

Undertecknad har istället ägnat tid åt videoredigering vilket visat sig (än en gång) vara mycket mer tidskrävande än man någonsin kunnat ana. Detta kan ju visserligen ha en hel del med vanan att göra med. Bildredigering har jag ju viss erfarenhet från och videoredigeringen är väl mer ny för året så att säga, en ny inriktning som fångat mitt intresse.

Mest av allt har vi väl bara ägnat tid åt att vila oss i form och att försöka vänta in ljusare tider. Sådär lagom inspirerande kort och gott.

I morgon väntar istället första dusten med T17, den nya tidtabellsperioden som på papperet skall bjuda på mer robusta tidtabeller där tågmöten faktiskt baseras på (i teorin) mer rimliga uträkningar och gångtidstillägg. Jag är skeptisk men blir gärna motbevisad.

Bättre än såhär blir det nog helt enkelt inte den här helgen…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.