Tekniskt gnäll

GoPro Hero3+

Mini-USB. Ett enda jäkla elände kort sagt.

Jag äger en enhet med Mini-USB, min GoPro Hero3+. Detta är den andra enheten jag äger totalt sett över hela min ”teknikkarriär”. Ni kan ju alltså ana hur många laddkablar jag har till den här porten.

När ni gissat klart så kan jag avslöja att jag har totalt två kablar. En jäkligt lång och en kort jäkel, riktigt kort. Ni kan ju ana hur gärna jag använder den jäkligt långa kabeln för att ladda GoPron hemma. Ni kan ju även ana hur ofta man hittar den korta kabeln bland alla andra kablar i skrivbordslådorna…

Jag gillar verkligen inte Mini-USB, för när man har bara en enhet med denna numera antika port, då är det alltid samma jäkla projekt att hitta den korta, smidiga laddkabeln för att slippa ta fram den jäkligt långa kabeln.

Okej. Nu har jag gnällt klart för idag. Istället ska jag blänga elakt på min GoPro och hota den med utbyte så snart jag hittar en lämplig kandidat med Micro-USB eller USB-C för laddning…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.