Klockan som lockade

Ja, som rubriken kanske skvallrar en smula om så har min Apple Watch nu vandrat vidare till ny, lycklig ägare. Totalt blev det en sådär 6-7 månader där den bodde närmast dagligen på min högra handled.

Apple Watch

Anledningen till att den blev såld är inte på långa vägar att jag på ens minsta sätt var missnöjd med den. Snarare tvärt om. Den har tjänat mig väl och det på många sätt under sin livstid på min arm och jag ångrar inte för en sekund att jag köpte den i vintras.

Däremot hade jag chansen att få den såld till ett vettigt pris och den chansen valde jag att ta, för att kunna vara lite mer flexibel inför kommande val utav telefon. En Apple Watch är ju trots allt väldigt knuten till iPhone och just iPhone är jag inte helt hundra säker på att jag vill fortsätta med.

Något jag kommer sakna en hel del är dock funktionerna för att hålla ett öga på hur jag rör mig under dagarna, så det är inte alls omöjligt att jag spanar in diverse olika aktivitetsband här framöver, för att ersätta klocka med tills vidare.

Ingen risk att det kommer bli tomt på handleden framöver dock, tills vidare så ersätter ju om inte annat min Mondaine-klocka med stållänk under arbetspassen och vikten på den överstiger med god marginal vikten för en Apple Watch.

Tack för allt lilla äppelklocka! Det har varit en intressant och spännande tid!

Ett svar

  1. […] ja, det är okej att håna mig lite för det här såhär i […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.