Kors i taket

Trodde nog aldrig jag skulle skriv är detta, men Samsung har gjort en snygg telefon som dessutom var skön att hålla i..!

Samsung Galaxy S7

Samsung Galaxy S7, icke-edge, är alltså telefonen som överraskat mig så pass. Klämde lite lätt på den igår när jag passerade lämplig leksaksaffär och blev väldigt förvånad över hur bra den kändes i handen.

Nu är det inte någon större risk för att jag skulle få för mig att byta ut min iPhone mot en S7, inte ens i närheten, men det var ändå en trevlig överraskning som så!

Om de bara hade haft vett nog att utrusta S7 med USB-C när de ändå höll på…

3 svar

  1. Frånvaron av USB-c känns faktiskt fånig när de fått in precis allt annat en kan önska sig. Jag menar. OIS , RAW-stöd, 5,5″ skärm på mindre yta än iPhones motsvarighet, IP68. Men ja, snyggaste telefonen från Samsung utan större konkurrens och de verkar till och med ha fått till TouchWiz.

    1. Jag skulle nog inte säga att TouchWiz är mer än okej, även om jag är lite road av att ikonerna har lite stuk av MeeGo och Nokia N9! Minst illa varianten av TouchWiz hittills dock! 😉

      1. TW ser onekligen mycket MYCKET bättre ut än barnkalasgränssnittet som det dragits med tidigare. Det kanske är den vägen de ska gå, och få ett renare gränssnitt, för att få över folk som mig. 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.