Hej kompis!

Sony FE 90 f/2.8 Macro G OSS

Hej och välkommen till min kameraväska. Hoppas du blir en värdig ”ersättare” till mitt Zeiss Loxia 2/50 som fick hitta ett nytt hem. Ser fram emot att få bekanta mig närmare med dig så fort tid, väder och motiv tillåter. Frivilliga modeller för porträttsessioner får gladeligen anmäla sig!

Hittills har jag endast blåst av ett par-tre snabba bilder på köksbordet, i väntan på bättre motiv. Såhär långt måste jag dock säga att skärpan på bländare f/2.8 är tämligen imponerande. Lovande kort och gott..!

Zeiss Loxia 2/35

Kameran står nu så snällt på laddning, så får vi se om inte jag, Frank och den nya leksaken tar oss en promenad i mörket sedan, i brist på annat…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.