Skrivbordsförare – dag 337/365

Skrivbordsförare
Fujifilm X-E1, 35mm, ISO 800, 1/60 sek vid f/4,0

För första gången på några evigheter, så har jag faktiskt använt min Fuji X-E1 igen, tror bestämt det var den 16 oktober senast. Inte för att jag inte gillar den utan snarare för att jag varit en smula förälskad i kombinationen av Canon EOS 6D med Zeiss Distagon T* 2/35 sådär.

Idag hur som helst, passade den något mindre Fujin bättre med i packningen, eftersom dagen skulle spenderas bakom ett skrivbord istället för ett förarbord. Min första riktiga dag som trafiksäkerhetshandläggare kort och gott. Dricka kaffe, skriva mejl, svara på mejl, läsa föreskrifter och rota bland avvikelserapporter, allt sådant som jag faktiskt tycker är mycket roligare än det kanske låter.

I morgon vankas det dock tågkörning igen. Tågkörning och sovmorgon. Jag är inte helt missnöjd över det heller faktiskt…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.