In i dimman – dag 364/365

Dimmig morgon
Canon EOS 6D, 35mm, ISO 1250, 1/60 sek vid f/4,0

Morgonen bjöd på en stadig dos dimma vilket tillsammans med den snötäckta margen gjorde allt tämligen vitt. Ni som känner igen vyn vet ju kanske även med er att det till vänster i bild borde synas en mindre byggnad och kan ju då också förstå mängden dimma. Nåväl, kan ju knappast säga att dimman påverkat mig nämnvärt då dagen till största del spenderats inomhus i sällskap av en dator och diverse jobbrelaterade webbsidor och dokument.

Nu är dock årets jobb avklarat och vad som återstår är en ledig dag, en mycket välplanerad ledig dag eftersom just nyår i sig är den högtid på året jag själv uppskattar mest. Inte så mycket för festandet och supandet utan snarare mer för att jag ser varje år som en chans att börja på något nytt, även om det är mest symboliskt. Just nyår är ett av få tillfällen på året då jag aktivt söker ledigt, tillsammans med min egna födelsedag och även sonens födelsedag. Annars jobbar jag gladeligen varje storhelg utöver det.

Vad mer som återstår är att klara av årets sista bild, vilket jag har en plan för utan att för den delen behöva vänta in nattens fyrverkerier. Problemet är att jag behöver ha moder natur på min sida, så om någon råkar ha en bra kontakt på väderavdelningen hos moder natur, så uppskattar jag en smula hjälp här. Sol beställs till i morgon. Hemskt gärna till morgonen. Pretty please..?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.