Fantasilöst – dag 291/365

Bryggudden
Canon EOS 6D, 50mm, ISO 100, 30,0 sek vid f/8,0

Nu har jag hamnat i lite av en sådan där motivations och inspirationssvacka igen, varpå dagens bild helt enkelt inte blir mer inspirerande än Bryggudden i kvällens gråväder. Egentligen mest ett test av mitt nya objektiv, ett Canon 50mm f/1.4, som inhandlades begagnat och högst spontant igår kväll.

Egentligen förtjänar väl fin optik bättre premiär än såhär, men tröttheten som infinner sig efter första riktigt tidiga morgonen på ett antal veckor, ja, den knäcker även den bäste. Nåja. Någon dag ska jag väl ge mig ut på promenad med den nya stjärnan också, se om det blir bättre saker att leverera då!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.