På väg – dag 255/365

På väg
Fujifilm X-E1, 35mm, ISO 400, 1/2900 sek vid f/5,6

Fick allt bli en stadig roadtrip denna semesterdag till ära, eftersom mina drömmar om att ta en sväng till Nordkapp tycks frysa inne på grund av andra (sundare) ekonomiska prioriteringar som man så fint kan kalla det. Men, skam den som ger sig, fler chanser kommer. Nåja, idag fick det bli en tur i varje fall, runt Vänern plus lite till då. Så inte nog med att jag och bilen firade en månad ihop igår, idag rullade vi förbi 200 mil också!

Mätarställning

Jag kan lugnt säga att jag trivs minst lika bra i bilen nu som för en månad sedan. När jag parkerade efter dagens lilla tur så visade snittförbrukningen enligt färddatorn på 5,2 l/100 km, vilket är heeeelt okej i min bok. Bättre kan det bli, men heeeeeeelt okej för nu!

Nu får nog dock tempot på körningen minska en smula, eller snart åtminstone. I snitt har jag ju dryga 125 mil/månad att leka med de närmaste tre åren, vilket nog inte bör bli något problem alls bara denna inledande lekstund lagt sig lite smått.

Jag menar, man måste ju köra in bilen..?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.