För att vara lite skrytsam…

Under gårdagens provkörningar, så knäppte jag föga förvånande även en bild med mobilen för bruk på Instagram. Som sig bör för en mupp som mig kort och gott. Sagt och gjort, under eftermiddagen lade jag upp bilden och taggade BMWs officiella instagram-konto dessutom, som sig bör. En stund senare, med sådär 30-talet gillningar av bilden, så fick den även en gillning av officiella kontot. Sedan så hände något. Något rätt extremt. I skrivande stund har antalet gillningar ökat med sådär 500 st.

Man kan med andra ord rätt gott säga att det lönar sig att få uppskattning av ett officiellt konto? I varje fall när det är BMWs officiella konto.  Bilden är med råge min mest gillade bild någonsin utan särskilt stor konkurrens om det hela.

Och jag som inte ens var helt 100% nöjd med bilden…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.