Vuxenpoäng – dag 230/365

Xbox handkontroll
Fujifilm X-E1, 35mm, ISO 400, 1/125 sek vid f/2,8

Okej, vuxenpoängen kanske inte haglar in direkt när man spenderar tid vid tv-spel. Eller gör de kanske det numera? Jag är en smula osäker.

Hur som helst, så har jag efter ett minst sagt ganska långt uppehåll börjat damma av min Xbox igen, bokstavligt talat som synes. Har nog inte rört det alls på månader, många månader rent av. Men plötsligt så blev lusten att bränna runt på Nordschleife i Forza Motorsport 4 stor igen. Typ hela anledningen till att jag en gång i tiden faktiskt köpte mig just Xboxen.

Sen bör vi nog inte alls tala högt om nivån av frustration när man förstör ett bra varv på något korkat sätt. Omätbar…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.