Tvättberg – dag 227/365

Tvättberg
Fujifilm X-E1, 35mm, ISO 800, 1/125 sek vid f/2,0

Ooooooooo ja, idag har jag levt ett spännande liv. Först sov jag ut ordentligt, trots ihärdiga försök från byggarbetarna utanför att väcka mig. Sedan käkade jag frukost vid 12-tiden eller så, vilket är fullt rimligt när man har en ledig dag utan värst många förpliktelser. Sedan dök sonen upp enligt plan, så fortsatte jag med att göra sådär lagom lite nytta. Därefter blev det bara att roa sig med den där alltför obligatoriska tvätten mellan 15 och 19.  Wohey.

I morgon däremot, då är tanken att det skall vankas utflykt. Glass i Lysvik av alla ställen. Men det ska nog bli bra!

Och just ja, innan någon blir äcklad, det är alltså ren tvätt på bilden. Inget annat. Eller jo, en IKEA kasse syns i bakgrunden också.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.