Noctilucent – dag 209/365

Noctilucent clouds
Canon EOS 6D, 47mm, ISO 100, 25 sek vid f/8,0

I natt fanns det återigen spår av dem, de nattysande molnen. Jag vet inte om det är så att jag inte lagt märke till de på samma sätt förut, eller om det bara varit ovanligt ofta i år. Men det här är ju som bekant inte första gången jag haft chansen att njuta av dem och förhoppningsvis inte sista heller. Tyvärr blev bilden bara sådär halvdan på dem, där de syns bakom betydligt lägre liggande moln som kom och förstörde utsikten en smula. Men det blev en bild i varje fall!

För övrigt så gillar jag ordet noctilucent, det är något vackert över det hela på något sätt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.