Dagens dag – dag 181/365

Bullens Pilsnerkorv
Fujifilm X-E1, 35mm, ISO 640, 1/60 sek vid f/2,8

Det är rätt fascinerande egentligen, att för varje dag på året tycks det finnas något som tillägnas den dagen. Idag är det tydligen pilsnerkorvens dag. Säger någon. Men jaja. Kan det väl få vara då. Personligen har jag så vitt jag vet inte ätit just pilsnerkorv förut. Inte vad jag kan minnas åtminstone. Så, när en kollega då bjöd in till korvfest för att ära denna pilsnerkorvens dag så kunde man ju inte motstå att haka på. Önskemålet var att man införskaffade sig en burk Bullens pilsnerkorv som togs med dit.

Nu jobbar vi ju då som bekant på järnvägen och just den här dagen har verkligen inte varit någon vidare bra dag för järnvägen. Så tack vare en läckande vagn lastad med svaveldioxid i Hallsberg så uppstod just en smula av kaos sådär. Lägg därtill ytterligare kaos hit och dit och vips så blev kvällens korvfest inställd.

Istället får jag nu nöjet (?) att på eget bevåg tillaga denna burk med pilsnerkorv för att förtära detta i mitt egna hem, komplett med en samling obligatoriska tillbehör då. Skall bli intressant i sig men inte riktigt så som jag tänkt mig. Men men, sådant är väl livet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.