Vackra värmland – dag 141/365

Vackra Värmland
Canon EOS 6D, 24mm, ISO 200, 1/320 sek vid f/11

En bra, ledig dag idag. Mycket bra! Först glad och snäll son på morgonen, vidare från dagis till att bli upphämtad av två kollegor för att sätta av norrut mot Hagfors. Från Hagfors skulle den ena av dem nämligen cykla som träning inför Vätternrundan, den andre cyklade helt frivilligt fast om än något kortare sträcka, från Munkfors. Mitt uppdrag var helt enkelt att köra bilen åter till Karlstad.

På vägen ner slogs jag om och om igen av hur otroligt vackert mitt landskap är, hur mycket jag trivs här och hur otroligt glad jag är över att jag en gång i tiden beslutade mig för att flytta hit!

Efter att bilen parkerats blev det vidare ner på stan för att avnjuta en ytterst delikat lyxshake på ständigt lika trevliga Carli i gott sällskap av ännu en kollega. Därefter hemåt igen, för att närmast direkt styra upp årets första grillning med gissa vad? Jo, ännu en kollega. Tur nog att mina kollegor inte bara är världens bästa utan många av dem är även vänner eller nära vänner. Svårslagna!

Premiärgrillningen gick givetvis i ordentlig stil, d.v.s. jag eldade upp några ostrategiskt placerade hårstrån, korv grillades trots att både kollega och jag deklarerat innan besöket på affären att grilla korv ska vi inte göra, det är ju så tråkigt. Korven blev i god tradition nästan genomstekt med vissa mindre kolliknande yttre delar. Inga skogsbränder startade och jag känner vissa aningar i ansiktet om att solen tagit bättre än jag räknat med. Ungefär så som det brukar vara alltså…

Nu drar istället mörka moln in över staden, sådär mörka så man funderar på om det inte kommer börja åska när som helst. Vore ju något. Jag som inte alls ska upp astidigt i morgon och därför borde sova ungefär nyss.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.