På önskelistan

Högt upp på min önskelista just nu står en enkel, stilren och smidig kortläsare för SD-kort. Jag har visserligen en inbyggd i min iMac, men jag skulle bra gärna vilja ha något smidigt att använda på resande fot, något som inte tar upp mycket plats och som kopplar in med viss förlängning i en USB-port. Typ som den Apple har för användning till moderna iPad med lightning-port.

SD-kortläsare för iPad

Har kollat runt på diverse nätbutiker såväl som vanliga, fysiska butiker utan att finna något utav värde. Varför har ingen gjort något liknande för USB-port egentligen?

Alla kortläsare jag hittar tenderar att vara utav multifunktionstyp, som kan läsa en halv miljon olika format. Men jag behöver ingen sådan. Jag behöver en som kan läsa SD-kort, punkt. Kan ingen bara göra en sådan? Helst i samma format som Apples egna läsare för iPad då?

Ett svar

  1. Jag har en liten fjutt som hängde med något SD-kort jag köpte. Tyvärr, om man har bråttom, är det bara USB 2.0 och någon kabelstump har den inte. Stilren, nja, svart…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.