Ljusa nätter – dag 137/365

Ljusa nätter
Canon EOS 6D, 55mm, ISO 100, 30 sek vid f/10

En av de tveklöst bästa delarna med att bo i det här landet måste vara de ljusa nätterna såhär års, som ovan, som natten som var. Bilden är tagen ganska exakt 1 minut efter midnatt och än håller sig ljuset fast vid horisonten. Mycket mörkare än såhär blir det knappt innan det vänder åter och gryningen tar över. Hur underbart är inte det!?

Bilden ovan är dessutom inspirerad utav min egna instagram-uppdatering från i natt, som blev så intressant att jag var så illa tvungen att faktiskt göra om det hela med den stora Canonen också! Det är faktiskt ganska många bilder här som inspirerats just på det sättet, att jag får en bildidé som skulle kunna användas på Instagram men som istället får bli ett blogginlägg. På gott och ont.

Förhoppningsvis får jag många fler sådana kvällar och nätter som igår att njuta utav till sommaren här, för njuta skall jag verkligen göra, utav varenda lilla möjlighet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.