Följeslagare – dag 126/365

Billingham Hadley Pro
Fujifilm X-E1, 35mm, ISO 1600, 1/60 sek vid f/5,6

Jag kan inte direkt hävda att dagens bild är någon höjd av inspiration direkt, men det regnar ute, okej!? Nu är visserligen inte regn något direkt problem för min kära avbildade följeslagare ovan, min trogna Billingham Hadley Pro som sedan jag köpte den i höstas följt med mig till såväl Rhodos, Berlin som New York, utöver de sedvanliga svenska resmålen då.

Just tåligheten mot regn sattes ju på prov ordentligt i New York, där en uppfriskande promenad á 6-7 kilometer i fullkomligt ösregn fick mig något skeptisk till innehållets torrhet. Döm om min förvåning när insidan av väskan var mer torr än någon del av mig själv, inte en droppe hade tagit sig igenom!

Den kanske inte rymmer all min utrustning, men den rymmer helt klart det jag normalt sett behöver ha med mig. Dessutom är den snygg, riktigt löjligt snygg. Kanske inte helt billig, men kvalitet kostar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.