Färgklick – dag 133/365

Färgklick
Fujifilm X-E1, 35mm, ISO 1600, 1/250 sek vid f/8,0

Eftersom det bjöds några timmar fri hopp och lek mellan utbildning och hemresan idag, så tog jag mig chansen att utöva nöjet med gatufotografering lite smått. Nu är jag dock alltjämt en smula för feg för att faktiskt få några ordentligt bra bilder, allra helst med lilla fujin och det begränsade utsnittet som 35mm ger, om än med beskärning i kameran. Stod mest och höll mig på mitt hörn och försökte så smått hitta intressanta människor ur folkvimlet, exempelvis den klart röda färgklicken i bilden ovan.

Mer tid bör ägnas åt detta, kanske även med stora Canonen rent av. Framförallt försöka övervinna fegheten då.

Ett svar

  1. Alla fotografer har mer eller mindre känt av den fegheten när man provar på gatufoto. Men tills man har blivit mer bekvämare så kommer det flyta på! Fuji’n är ju smidig och snygg samt diskret när det kommer till detta ändamål. Jag däremot kör med min 550d med batterigrepp och 18-200mm. Inte lika diskret kanske.. om jag nu inte kör med bara kameran och mitt 50mm f1.4.

    Happy shooting!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.