Bland blommor och bin – dag 110/365

Knoppande knoppar
Canon EOS 6D, 135mm, ISO 100, 1/500 sek vid f/5,6

Det kändes milt sagt ganska omotiverande att knata ner till jobbet sådär vid 12:30-tiden idag, i vårvärmen som gjorde det omöjligt att ens bära jacka. Men, jobbet skall göras och det var min tur att göra det helt enkelt.

Dessbättre, väl framme i Göteborg, så kunde jag konstatera att vårsolen sken riktigt ordentligt även där. Så, in med allt vad packning heter i närmaste förvaringsbox och iväg ut med kameran på stan för att leta motiv. Inte behövde jag gå nämnvärt långt alls heller, inte längre än till trädgårdsföreningen som bjöd på riktigt ordentligt med blommor och knoppar i full färd att slå ut.

Jag måste nog ändå säga, att det är ruskigt svårt att klaga på tillvaron när man går runt där i godan ro, i strålande solsken, på betald rast och med kameran i högsta hugg. Det skulle ju givetvis varit än bättre att göra det i egna, privata kläder, givetvis, men ändå! Läget var bra, riktigt bra!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.