Städdag – dag 41/365

Städdag
Fujifilm X-E1, 35mm, ISO 3200, 1/250 sek vid f/2,0

Finns nog få saker jag älskar att skjuta upp så mycket som att städa, allra helst det här med att dammsuga. Egentligen vågar jag nog inte räkna antalet gånger jag gjort detta sedan jag och min f.d. fru flyttade isär förra året, än mindre vågar jag berätta om det hela här. Men idag är det nog svårt att skjuta upp det längre, det går nog bara inte, det måste göras. Dessutom kan jag väl lika gärna passa på en sådan här dag mellan två nattjobb, när man ändå inte är tillräckligt med i matchen för att göra något som direkt kräver tankeverksamhet.

Nu så ska jag bara dricka upp mitt te och desperat försöka hitta andra ursäkter för att slippa ta tag i det hela ännu en dag, innan det faktiskt är dags att dra igång med eländet…

5 svar

  1. Välkommen i gänget, iaf när det gäller att inte gilla städa, hehe. Var också något som jag vackert fick göra i helgen av min inte allt för slapphänta flickvän hehe 🙂

  2. Ska vi våga räkna efter hur många gånger du städade INNAN vi flyttade isär då! 😉 Kram

    1. Tror vi tar en ”inga kommentarer” på den va..? 😉

  3. Så länge dammråttorna under sängen inte antagit storleken av en sanktbernadshund och grusmängden på golvet ej överstiger kommunens samlade vinterbehov så är städning inte högprioriterat 😉

    1. Hahaha, låter som en rimlig nivå helt klart! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.