Viss torka – dag 25/365

Största tillåtna hastighet
Fujifilm X-E1, 35mm, ISO 200, 1/500 sek vid f/1,4

Idag var det bara en sådan där dag när inspirationen aldrig riktigt ville komma över mig, alls! Hade en bildidé för utförande i Nordstan på rasten där i Göteborg, men det sket sig så pass att det inte ens är värt att visa eländet. Får göra ett nytt försök en annan dag helt enkelt.

En annan bidragande faktor till viss torka på fantasin är väl helt enkelt att arbetsveckan som sådan börjar tära på en så smått. Totalt 6 arbetspass som i stort sett gör att livet går ut på att äta, jobba och sova. Tur bättre veckor väntar på den fronten åtminstone!

Ett arbetspass kvar den här helgen, sedan väntar två dagar körlärarträff och en dag ledigt, eller ja, typ ledigt åtminstone. Nästa helg som är ledig helg kan jag lova är redigt efterlängtad…

Ett svar

  1. Svar: Har gått och lagt mig mellan 20-21 de tre senaste kvällarna och gått upp mellan 5-7 på mornarna. Mår riktigt bra just nu och detta är ett sätt för mig att komma tillbaka till livet igen efter tid med depression. Så jag vill inte säga att det är dåligt 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.