Bortspolade planer – dag 2/365

Ett ständigt regnande
Fujifilm X-E1, 35mm, ISO 200, 0,5 sek vid f/1,4

Jag funderade länge på hur dagens bild skulle arta sig, tog några snabba bilder tidigt i morse innan jag lämnade Göteborg men blev inte helt nöjd. Tänkte att jag skulle ta mig en promenad efter gubbvilan som vankades efter jobbet.

Men, i stil med vintern i övrigt så vaknade jag upp till regn mot fönsterrutan och så har det även fortsatt. Till slut var det bara att kapitulera och inse att man blev kvar inomhus, försöka göra det bästa av situationen.

Nya tag i morgon, om det nu inte regnar även då d.v.s.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.